Renoveren van bestaande aanbouw

Voor
Na

Wat hebben we gedaan?

De bestaande aanbouw van deze gezinswoning in Merksem had nood aan een grondige renovatie. De constructie van de toiletruimte was centraal in de achtergevel verwerkt. Dit was een belemmering van het natuurlijke zonlicht in de ruimte en bovendien niet erg praktisch.

Hoe gedaan?

In samenwerking met onze klant werd besloten om een nieuwe keuken te ontwerpen, waarbij ook dak en achtergevel werden aangepakt en voorzien van nieuwe partijen buitenschrijnwerk in PVC. Onze architect zorgde voor het technisch concept en voor een regularisatie via een omgevingsvergunning. Na een grondige voorbereiding en planning, werd de eigenlijke realisatie van deze volledige ruimte uitgevoerd in circa 10 weken.

Slider
Meer Realisaties Onze Aanpak