logoHeader

Voor uw renovatieproject
met één aanspreekpunt.

Je volledige keukenrenovatie, laat de zorgen aan ons over

Een oude keuken renoveren kan heel wat werk en zelfs zorgen met zich meebrengen. En het zijn net die zorgen die je bij DP Housing uit handen kunt geven. Met ons kantoor in Antwerpen zijn we je centrale aanspreekpunt en verzorgen we je volledige keukenrenovatie. Wij bespreken en ontwerpen - samen met jou - de keuken, zorgen voor alle technische voorbereidingen, coördineren de verschillende werken en waken erover  dat de vernieuwing van je keuken in in alle rust kan verlopen. Wij denken met je mee van bij het begin tot het einde van je plannen. Creëer samen met ons je droomkeuken!

Jouw keukenrenovatie in Antwerpen: een totaalproject

DPHousing is onder meer gespecialiseerd in totaalrenovaties. Hierbij laten wij de werken plaatsvinden met zo min mogelijk zorgen voor jou en je gezin. In een eerste kennismaking bespreken wij samen met jou wat je wensen zijn en hoe wij deze kunnen realiseren. Hierna krijg je een gedetailleerde prijsofferte. Wij bespreken hoe je budget voor een volledige keukenrenovatie op de meest efficiënte manier kan worden benut. Na jouw akkoord brengen wij de  planning van de verschillende werkzaamheden in kaart.

Samen bekijken we deadlines en data die voor beide partijen geschikt zijn. Bij de uitvoering coördineren wij de verschillende vakmensen en zorgen we ervoor dat alles correct en op tijd wordt uitgevoerd. Wanneer je je oude keuken wilt renoveren, heb je een minimum aan zorgen als je dit hele project aan ons overlaat. Je zal je ‘keuken in huis ‘ maar zo kort mogelijke tijd moeten missen.

Kies je eigen stijl

Bij DP Housing uit Antwerpen kies je zelf hoe jouw toekomstige keuken er zal uitzien. Wij begeleiden jou graag in je materiaalkeuzes, kleuren, vormgeving, afwerkingen en aankleding. We bekijken samen met jou wat je wensen zijn en hoe jij je toekomstige keuken ziet. Misschien wil je ook wel een nieuwe vloer of een plafond met spots ?  Zelfs hoe je je nieuwe keuken in de rest van je woning wil integreren, kunnen we bekijken. Wij maken alle nodige afspraken om uiteindelijk de keukenrenovatie van je dromen te realiseren!

Een oude keuken renoveren: bekijk ervaringen van anderen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze realisatie pagina. Je zal merken dat wij, naast de complete realisatie van je keuken, ook gespecialiseerd zijn in totaalrenovaties en dat zelfs de verbouwing van jouw volledige woning tot de mogelijkheden behoort. Wij luisteren naar jouw wensen zodat je trots kunt zijn op het eindresultaat!

Overtuigd? Neem contact op!

Heb je zin om je plannen met ons te bespreken? Stuur ons dan een bericht via deze knop.
Wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op voor een vrijblijvende afspraak.